Autoverzekering Centraal Beheer prijzen

Wie auto rijdt weet het al lang; het is een behoorlijk prijzige bezigheid. De naar verhouding hoogste kosten komen niet eens door je brandstofverbruik maar door de autoverzekering die je verplicht moet afsluiten wanneer je met een auto de openbare weg op gaat. We zijn een spaarzaam volk wat niet graag teveel uitgeeft aan zaken die we niet dagelijks nodig hebben, en daarom wordt er door de meeste mensen gekeken naar een aantrekkelijke autoverzekering tegen een lage prijs. Centraal Beheer heeft dit goed begrepen. Ze bieden een autoverzekering aan die je zelf tegen een zo scherp mogelijke prijs kan afsluiten. Dat doet men door modules aan te bieden bij een autoverzekering die je kan afsluiten en kan aanpassen door de tijd heen. We keken voor je naar de speciale eigenschappen van deze autoverzekering en we keken ook hoeveel het kost om onze auto daar te verzekeren.

 

Weet wat je verzekert bij Centraal Beheer

Wie zijn auto gaat verzekeren bij Centraal beheer komt nogal wat zaken tegen op de website. Het is heel goed om te kijken naar wat je wel en niet wil verzekeren. We vroegen om een autoverzekering voor onze Honda Civic uit 2011. Centraal Beheer

kwam gelijk met een berekening voor de drie verzekeringen die ze aanboden. We hebben voor je op een rij gezet wat je allemaal verzekerd krijgt voor dat geld.

 

Welk risico verzeker je WA verzekering WA+ verzekering Allrisk verzekering
De schade die jij toebrengt aan andere auto’s of aan andermans eigendommen Ja Ja Ja
De schade aan de ruiten van je auto Nee Ja Ja
De schade door brand, storm en natuurgeweld Nee Ja Ja
De schade door diefstal en inbraak in jouw auto Nee Ja Ja
De schade door een aanrijding en/of vandalisme aan jouw auto Nee Nee Ja
Hoeveel betaal je per maand voor deze verzekering met een eigen risico van 150 euro 27,35 euro 33,69 euro 60,02 euro

 

  • Als je geen voorkeur voor een garage hebt. De prijzen van de WA en de WA+ verzekering zijn behoorlijk laag bij deze verzekeraar. Dat komt vooral doordat je geen eigen keuze voor een garage mag aangeven wanneer er schade is. Centraal beheer heeft connecties met meerdere landelijke garages en daar mag jij je auto laten repareren. Houd er rekening mee dat je een stuk moet omrijden hiervoor.
  • Als je wel een voorkeur hebt voor een garage. Heb jij de voorkeur voor de garage bij jou om de hoek, sluit dan een verzekering op All-Risk basis af. Je hebt dan zelf de vrije keuze en daar pluk je de vruchten van wanneer de nood echt aan de man is.

Zaken die de hoogte van jouw verzekering bepalen bij Centraal Beheer

Hoeveel jij betaalt voor je autoverzekering bij Centraal Beheer bepaal je voor een gedeelte zelf wanneer je keuzes maakt bij het afsluiten van je verzekering. We hebben die zaken voor je op een rij gezet.

  • Jouw no claim korting. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt bouw je een no claim korting op. Wij hebben 7 schadevrije jaren – dus 7 jaar geen schade veroorzaakt – en kregen een korting van 72,50 procent op de poliskosten daardoor. Heb je een schade gereden in een jaar, dan daal je een trede in de no claim korting. Hoeveel je daalt op de ladder van de no claim kortingen wordt bepaald door de aard van het ongeval en de hoogte van de schade. Rijdt een ander jou aan maar treft jou geen blaam, dan verandert er niets aan jouw no claim korting.
  • Jouw eigen risico. Centraal Beheer hanteert meerdere eigen risico’s. We kozen voor een prijsopgave met het standaard eigen risico van 150 euro per schade geval. Dat houdt in dat je per keer dat je schade claimt 150 euro zelf mag betalen. Kies je voor een eigen risico van 0 euro of van 300 euro, dan verandert je premie. Bij 0 euro is de prijs als volgt berekend; WA 27,35 euro, WA+ 34,39 euro en All-Risk 64,67 euro. Bij een eigen risico van 300 euro is de prijs lager; WA 27,35 euro, WA+ 33,03 euro en All-Risk 57,10 euro. Wanneer je verwacht nooit schade te rijden is de laatste optie dus wel heel aantrekkelijk.
  • Welke pluspakketten sluit je af. Je kan een pluspakket afsluiten met je verzekering waardoor je per maand iets meer betaalt maar jouw dekking wel breder wordt bij een ongeval. We hebben de prijzen voor je op een rijtje gezet.
  • Ongevallen inzittenden verzekering 1,88 euro
  • Schadeverzekering inzittenden 3,77 euro
  • Rechtsbijstand in het verkeer 4,43 euro
  • Pechhulp in Nederland 5,54
  • Hulpverlening in het buitenland 3,77 euro

Meer vergelijken

We hebben een prijsopgaaf gevraagd voor onze auto in onze eigen situatie. Wanneer jij wil weten hoeveel je kwijt bent voor een autoverzekering in jouw situatie kan je het beste offertes opvragen. Dat doe je met een muisklik op de onderstaande button. Je vraagt gelijk meerdere offertes op om te vergelijken. Dat kan je een aanzienlijk voordeel per maand opleveren.